Beställ i vår webbutik!

Fyll i uppgifterna i formuläret nedan så skickas en bekräftelse med en betalningsinstruktion till er. Betalning sker med Swish. De beställda produkterna kommer sedan med paket till närmaste postutlämningsställe.

  T-shirt i bomull


  T-shirt i bomull

  En unisex t-shirt ifrån Stanley/Stella. T-shirt i modern boxigare passform, "retail fit" och tillverkad av ekologisk bomull.

  100% Cotton - Organic

  Pris: 350 kr/st. inkl. moms. och frakt.

  Shoppingkasse i återvunnen bomull


  Shoppingkasse i återvunnen bomull

  Ingen greenwashing, utan fakta om hållbarhet! Produkterna i Impact-kollektionen har ett AWARE™ spårämne. Genom att använda AWARE™ disruptiva fysiska spårämne och blockchain-teknologi kan vi bevisa vårt påstående om att genuint återvunna material använts och att vatten har sparats.

  Spara vatten och använd genuint återvunna tyger. Vid produktion av en vanlig bomullskasse går det åt 1200 liter vatten. AWARE™ återvunnen bomull kräver knappt något vatten. Med fokus på vatten, 2% av intäkterna för varje såld Impact-produkt kommer att doneras till Water.org.

  Praktisk shoppingkasse (330 g/m2) tillverkad av 100% återvunna material med Aware™ spårämne. Stilren design med två handtag så att kassen kan hängas på axeln eller bäras. En äkta hållbar och användbar kasse för dagligt bruk.

  Pris: 300 kr/st. inkl. moms. och frakt.